TUVA KLEVEN

BARN OG FAMILIE

 
hverdagslykke.png

 

barnOgFamilie_tuvaKleven_051.jpg
 

Å fotografere barn og familier er noe av det morsomste jeg vet! Det er så mye kjærlighet og fine, små øyeblikk. Jeg fotograferer både ute og hjemme hos dere. Om dere har et spesielt sted som betyr noe for dere, er det helt perfekt for fotograferingen. Vi møtes, går kanskje en liten runde, eller bare finner på små aktiviteter dere kan gjøre som familie. Det trenger ikke være noe stort, det viktigste er at dere er sammen som familie. Jeg fotograferer øyeblikkene som dukker opp underveis, både øyeblikksbilder og noe mer posert. Sammen planlegger vi en fotografering som passer dere.

 

Hjemme hos dere

Å bli fotografert i sitt eget hjem kan virke skremmende for noen. Men frykt ikke, det er faktisk veldig gøy! Her står kjærligheten til hverdagen i sentrum, og ikke om du har det nyeste interiøret eller om det er noen hybelkaniner bak sofaen. Jeg kommer på besøk hjem til dere, og blir hos dere noen timer. Jeg blir kjent med barna, og får et unikt innblikk i deres lille verden der de føler seg tryggest. En hjemme-fotografering er avslappet og trygt, og kan også kombineres med noen mer oppstilte portretter. Bildene dere får etter fotograferingen er perfekt til å sette sammen et album eller fotobok, som jeg garanterer familien, og ikke minst barna, får mye glede av i fremtiden. Jeg leverer digitale filer, men kan også lage en helt spesiell fotobok til dere.

 
 

 

barnOgFamilie_tuvaKleven_047.jpg
 

Tips til fotograferingen

Klær: For å holde fokus på menneskene, kan det være fint å unngå veldig sterke farger eller store logoer på klær under fotograferingen. Smale striper kan også være et problem, det samme gjelder sort og hvitt sammen. Man trenger ikke matche familiemedlemmene med like antrekk, tvert imot heller! Bruk gjerne klær i samme fargetoner, f.eks. jordfarger. Et tips kan være å legge ut alle antrekkene på senga og se om de går fint sammen. Når det er sagt, det aller viktigste er at dere er komfortable og føler dere fine, det synes på bildene. Det er deres bilder og deres personlighet, det finnes ingen regler. Man er velkommen til å sende meg bilder av klær, så kan jeg veilede så godt jeg kan. Det er også lov å ha med seg flere alternativer på fotograferingen.

Vær og vind: Å fotografere ute i Norge kan være en utfordring, det er mye vær og vind! Det er viktig å ikke fryse under fotograferingen, så kle dere etter forholdene. Ha gjerne med noe ekstra på lur. Bilder på vinteren kan være like fint som bilder på sommeren.

Energi: En fotografering kan kreve mye energi, så det er alltid lurt å ha med noe snacks på lager, til både voksne og barn. Nøtter, frukt og god drikke kommer alltid godt med. Det er rom for pauser i fotograferingen. Lavt blodsukker kan være slutten på en fotografering for et barn.

 

ENKEL FAMILIEFOTOGRAFERING 3500,-

Bildene kan tas ute eller hjemme hos dere. Jeg bruker cirka 1-1.5 time, og fanger en blanding av øyeblikksbilder og noe poserte bilder etter ønske. 

Inkludert:
Planlegging
15 digitale filer i full kvalitet levert på e-post
Et online bilde-galleri hvor dere kan velge de bildene dere ønsker

Ekstra:
Bilder på minnepinne: 150,-
Digitale filer utover pakken: 150,- per stykk

 

HJEMME-HOS FAMILIEFOTOGRAFERING 4500,-

Jeg kommer hjem til dere og fotograferer dere i kjente og kjære omgivelser. Fotograferingen har ingen bestemt varighet, jeg booker ingenting annet samme dag. I etterkant velger jeg ut bildene, og dere mottar alle de utvalgte. Denne pakken kan også velges om dere ønsker at bildene skal tas ute.

Inkludert:
Alle digitale filer utvalgt av fotografen på e-post

Ekstra:
Bilder på minnepinne: 150,-
Spesialdesignet fotobok: 2000,-