TUVA KLEVEN

PORTRETTFOTOGRAFERING

 

 

 
portrett_tuvaKleven_060.jpg
 

Som portrettfotograf liker jeg ofte å trekke meg litt tilbake, og la menneskene foran kamera få være seg selv uten for mye instruksjoner fra min side. I alle fall når alle har blitt varm i trøya. Kanskje spør jeg dere noen spørsmål dere kan fortelle hverandre i hemmelighet, slik at dere i et øyeblikk kan glemme at det er et kamera rettet mot dere. Fra en som ikke liker å bli tatt bilde av, til dere - Jeg gjør mitt beste for at opplevelsen skal bli så fin som mulig. Og så mye mer skal egentlig ikke til. Og hvis du virkelig ikke liker å være foran kamera, frykt ikke, jeg kan også ta hele styringen og gjøre det så smertefritt som mulig. Jeg planlegger fotograferinger spesielt til hver enkelt, for ingen mennesker er jo like.

 
 

 

portrett_tuvaKleven_057.jpg
 

PAR, GRAVID, BUDOIR, SØSKEN, ENKELTPERSONER          3500,-

En normal portrettfotografering tar rundt 1-1.5 timer. Vi møtes på et sted vi har avtalt på forhånd, og tar det derfra. Vi bruker gjerne litt tid på å bli kjent og varme i trøya i begynnelsen. Det er også lov å komme med spesielle ønsker. Etter fotograferingen lager jeg et online bildegalleri man kan velge bilder fra.

Inkludert:
15 digitale bilder levert på e-post

Ekstra:
Bilder på minnepinne: 150,-
Ekstra digitale filer: 150,- per stykk

 

KONFIRMANT

En konfirmant-fotografering er nesten alltid todelt. Jeg starter som regel med noen tradisjonelle bilder oppstilt i finstasen, enten det er dress, bunad eller et annet fint antrekk. Men når de bildene er tatt, da er det konfirmanten sin tur til å skinne. Jeg ønsker at de skal få bilder de kan være stolte av. De kan selve velge om de vil vise en spesiell hobby de har, eller om de bare ønsker noen fine bilder av seg selv i helt vanlige klær. Sammen planlegger vi hvor bildene skal tas. Normalt bruker jeg rundt 2 timer på en slik fotografering, da inkludert klesskifte. Det er også veldig hyggelig om man passer på å ta noen familiebilder samtidig, jeg setter av nok tid til litt ekstra.

Selve konfirmasjons-dagen kan være litt stressende, så det er en fordel å finne en annen dag til selve fotograferingen. 

Inkludert:
Planlegging
15 digitale filer i høy oppløsning levert på e-post
2 print i 13x18cm av eget valg, perfekt som gave til besteforeldre
Digitalt bildegalleri hvor dere velger ut bildene
Flere klesskift

Ekstra:
Bilder på minnepinne: 150,-
Ekstra digitale filer: 150;- per stykk

Takkekort:
Mange ønsker å lage takkekortene sine selv, men jeg kan også være behjelpelig med dette, bare ta kontakt.

PRIS: 3500,-

 

 
 

portrett_tuvaKleven_065.jpg